Berita

Isnin, 24 Januari 2022 07:41

Hi Tea Alumni... Oh... Terkenang Jua 2022

Written by
Rate this item
(0 votes)
Harini Allah beri lagi rezeki dapat jumpa pihak Alumni ICYM, orang Melaka panggil Kolej Yayasan Melaka, tempat dimana saya belajar selama tiga tahun lamanya di bawah kerjasama UTM.
Dapat jumpa Puan Zetiakhtaa Muhammad jumpa Pegawai Hep Icym, bertuah dapat duduk dalam satu dewan jumpa orang orang berjaya.
Setiap yang hadir kami berikan Single Edition Cherry Rose sebagai tanda ingatan, sebagai pengenalan buat anda semua bahawa jenama ini wujud dan asal juga dari ILMU pensyarah disana.
Terima kasih sudi sebut L’amour, sebut saya dan suami, sudi beri peluang pada kami di Majlis dan semoga pihak Kolej dapat menerima pinangan saya untuk dapatkan Pelajar Praktikal dan kersama L’amour dalam memberi ruang pada pelajar untuk JANA income.
Amacam? Macam skema ayat kan? Hahahahahaha Tapi itulah isi die sebenarnye, saya taip kasi formal la kan, bagi korang baca panjang sikit.
Hahahaahha ok ok tamat sudah urusan saya selama DUA hari sabtu dan ahad dengan perkara yang sangat bermanfaat, izinkan saya esok dan seterusnya sambung production HandSanitizer TUJUH RINGGIT LULUS KKM BAU STRAWBERY kami ya.
Yuhuuu! Kerja tetap kerja!
Read 1530 times Last modified on Isnin, 24 Januari 2022 07:49

Media

More in this category: Salam Maal Hijrah »

Penafian

KAYM tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Ikuti kami

Facebook Youtube Instagram

Test1